Dette er Ifö

I over hundre år har vi arbeidet med porselen - i mer en sytti år med baderom. Vi har lært mye i løpet av denne tiden. Hva fungerer og varer - og hva gjør ikke. Vi foretrekker solide og testede materialer som glasert porselen og emaljert stål selv om det finnes andre materialer som er både billigere og enklere å jobbe med. Materialene er ikke alt, funklsjonaliteten er minst like viktig. Alle våre produkter er vel gjennomtenkte og testet. Selv om vår produksjon er en av de mest moderne i verden, blir alle produktene sjekket manuelt av erfarne eksperter. 

Skandinavisk form og funksjon siden 1936

Den danske professoren i industriell design Knud Holscher er Ifös viktigste designer. Han tilhører hjertet i den skandinaviske arkitekt- og designtradisjonen. Han har tidligere jobbet sammen med den velkjente danske designeren Arne Jacobsen. Knud Holcher var en pioner og var med å skape det vi i dag kaller et moderne baderom.


Innovasjon er ikke alltid synlig ved første øyekast

For oss handler innovasjon om å skape funksjonelle baderom som gjør livet ditt enklere. Vår nye Ifö Sensor berøringsfri spyleteknikk gir god hygiene i baderommet - hvorfor skal du berøre toalettet for å spyle ned?