innovasjon

Alt henger sammen, alt har en tanke.

For oss handler ikke design om å yte. For oss handler det først og fremst om funksjon. Å stadig lage produkter som forbedrer livet ditt på baderommet. God design skal være praktisk, enkelt å rengjøre og holdbart. Et vakkert bad som ikke tilfredstiller disse kravene til punkt og prikke vil aldri få Ifö-merket.

Når du bestemmer deg for Ifö får du et tidløst bad med røtter i den skandinaviske designtradisjonene. Designerne våre legger stor vekt på hver en liten detalj. Alt er gjennomtenkt. Alt henger sammen.

Ifö Clean - vår rengjøringsvennlige glasur

Ifö Clean er vår rengjøringsvennlige glasur som forsegler de mikroskopiske porene som oppstår i porselenet. Resultatet er en ekstra hard og glatt overflate som motstår smuss og slitasje bedre og som gjør porselent enda enklere å rengjøre.

Ifö Sign Sensor - berøringsfri spyleknapp

Ifös nye elektroniske spylemekanisme produsere og selges som et separat sett - for å kunne monteres i de fleste ifö Sign eller Ifö Sign Art toaletter.

 

Fresh WC – duftstav som holder toalettet frisk og velduftende
Skyllefunksjonen Fresh WC slipper ut en passe mengde velduftende og frisk blå væske hver gang du skyller ned. Det eneste du trenger å gjøre er å plassere Fresh WC staven i skylleknappen.