KVALITET

Vi snakker gjerne om kvalitet. Det er faktisk ett av våre favorittemner. 
Vi har jobbet med porselen i over et århundre og bad i nesten sytti år. Vi har lært mye i løpet av denne tiden. Hva som fungerer og varer, og hva som ikke gjør det. Vi foretrekker solide og velprøvde materialer. Glasert porselen og emaljert stål er vårt soleklare valg når det gjelder hygieneprodukter – til tross for at det finnes mange andre materialer som er både rimeligere og enklere å produsere.

For å lage baderomprodukter som varer og ser flotte ut etter mange års bruk, er det ikke nok å bare bruke gode materialer. Like viktig er funksjonaliteten. At alt er gjennomtenkt og utprøvd. En mindreverdig plastdetalj i spylefunksjonen eller et skruehull som er noen få millimeter feilplassert er rett og slett ikke bra nok. Et slikt produkt får aldri en Ifö-logo. Vi inngår aldri kompromiss på dette området.

Når du kjøper et Ifö-produkt kan du føle deg trygg. Produksjonsprosessen vår er en av de mest moderne i verden, og alle produktene blir sjekket for hånd av erfarne fagfolk. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Alle produktene våre er CE-merket og de har vært sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001 i mer enn ti år. Vi arbeider også med Nordic Quality, et uavhengig kvalitetsmerke, for at du skal kunne føle deg trygg.

Kvalitetsmerker er vel og bra, men de som har mest greie på bad og kvalitet er de som arbeider med dette til daglig. Snakk med rørleggeren din. Spør han hvilke baderommerker han helst arbeider med. Hvis han svarer Ifö, vet du hvorfor.


ISO 9001 og 14001

ISO står for en internasjonal sertifisering som tusenvis av selskaper over hele verden har sluttet seg til. Det handler i utgangspunktet om å sikre at produkter og tjenester er trygge og har en høy kvalitet. Vi ble ISO 9001- og 14001-sertifisert for ti år siden. Det betyr at vi jobber for og oppfyller de høyeste standardene for kvalitets- og miljøarbeid.

 

Nordic Quality

Nordic Quality er et uavhengig kvalitetsmerke som garanterer boligeiere og forbrukere miljøvennlige, energieffektive og driftssikre produkter, spesialutviklet for å oppfylle installasjons- og funksjonskravene i Norden, noe som gir god totaløkonomi for hele levetiden til produktet.

 

Bransjeregler, Sikker vanninstallasjon

Bransjeregler, sikker vanninstallasjon er et regelverk som er utviklet av aktørene i bransjen for å redusere risikoen for vannskader, legionellaspredning, brannskader og forgiftning. Reglene stiller krav til både installatører og produkter. Systemet omfatter godkjenning av VVS-selskaper og opplæring av VVS-teknikere, arbeidsledere og andre. Målet er å gi økt sikkerhet og trygghet for deg som forbruker.