SLIK VELGER DU RIKTIG BADEROMSMØBLER

 

Nå som du har kommet så langt i planleggingen av baderommet ditt, er det på tide å velge møbler. Hva du går for, avhenger av størrelsen på badet, budsjett og selvfølgelig din smak. For de små baderom er det våre møbelpakker som gjelder. Hvis du har et større bad, kan du velge og vrake. Alle våre andre møbelserier er forskjellige og kan kombineres på måter som passer alle behov.

 

IFÖ SENSE - VÅR MEST FLEKSIBLE MØBELSERIE
Ifö Sense er en komplett møbelserie og vår mest fleksible noensinne. Uansett smak og størrelsen på baderommet - her finnes noe for alle. De stilrene underskapene finnes for eksempel i ni ulike varianter som passer både små og store Ifö Sign/Ifö Sign Art porselservanter og kan dessuten kombineres i en mengde varianter. Velg mellom fem farger - på dører og skap, og få et baderom som matcher hver stil.  

IFÖ SILVA - FORMET AV MORGENDAGEN

Ifö Silva er vår nyeste møbelserie. Møblene kjennetegnes av høy kvalitet og finurlige detaljer. De rene og lett avrundede formene tilfører både mykhet og en moderne følelse på baderommet. Høyskapet har innebygget LED-belysning som lyser når du åpner døren. Speilet har LED-belysning som du trinnløst kan endre mellom varmt og kaldt lys. Ifö Silva er grunnere enn en vanlig møbelserie, noe som er perfekt for deg med et litt mindre baderom. Serien finnes i lysgrå eik og i hvitt. Ifö Silva er tilpasset Ifö Caprice porselensservant.

IFÖ RENOVA - FOR GJESTETOALETTET OG DET LILLE BADEROMMET
Hvorfor skal et lite baderom eller gjestetoalett ikke kunne være funksjonelt og vakkert? Vi ser ingen grunn i det hele tatt. Ifö Renova er en minimalistisk møbelserie som er tatt frem for å møte disse forutsetningene. Serien består av stilrene underskap med dør/skuff i hvit høyglans. Sammen med den robuste servanten som hører til får du et funksjonelt baderom - i mange år fremover. 

IFÖ PARADE - TIDLØS DESIGN FOR STORE OG SMÅ BADEROM
Ifö Parade er en serie baderomsmøbler i klassisk stil som aldri blir umoderne. Ren, tidløs design med skap og dører i svart eik (melamin) eller hvit. Sammen med Ifö Sign Compact porselensservant passer nye Ifö Parade inn i små så vel som store baderom.