VElg DIN Porselensservant

Porselensservanten er det produktet på badet som brukes oftest og av flest. Hvis det er ledig plass, kan du velge en litt større porselensservant med store oppstillingsflater. En porselensservant med myke, avrundede kanter kan være et godt alternativ. Vi har tre typer porselensservanter,  frittstående, med underskap, eller på benkeplaten eller underlimt i benkeplaten.

 

Frittstående/vegghengte porselensservanter

En frittstående porselensservant gir badet et rent og elegant utseende. Det monteres mot veggen og kobles til avløp på gulv eller skjult i veggen. Med avløp på gulv gjemmer du vanligvis avløpet inne i en søyle.

 

I kombinasjon med underskap

Du kan også plassere porselensservanten på et underskap. Både møbelet og porselensservanten er utformet for å høre sammen og danner derfor en harmonisk helhet. Du får da god plass til alt du trenger foran speilet. Og siden alle underskapene fra Ifö har god plass mellom skap og gulv, blir det veldig enkelt å holde rent også.

 

Over eller under en benkeplate

Hvorfor ikke plassere servanten på en benkeplate på underskapet? Resultatet blir virkningsfullt. Vi har flere servantmodeller som gir badet ditt det lille ekstra. Et annet alternativ er å ha porselenservanten underlimt på benkeplaten. Dermed får en vakker plate av tre, marmor eller kanskje betong sjansen til å sette sitt preg på rommet.