VELG DITT TOALETT

Veggmontert eller gulvstående?

Det første du må bestemme når du velger toalett, er om det skal henge på veggen eller stå på gulvet. Beslutningen påvirker selve byggingen og grunnarbeidet, og dersom du ombestemmer deg i løpet av prosjektet, kan det koste deg mer. Når valget er tatt, blir den videre prosessen lettere – og morsommere. Nå kan du velge og vrake blant mange modeller til du finner en som passer dine behov. Toalettene våre har lang varighet så du vil ha dem i lang tid fremover.

 

Gulvstående

Et gulvstående toalett er som oftest det enkleste alternativet. De fleste badene har innlagt avløp på gulvet og da kan man i utgangspunktet bare feste klosettet over dette og lime eller skru det fast. De gulvstående modellene våre fås i en rekke utførelser og størrelser.  Hva med en spyleknapp med sensorteknologi og et toalettsete som lukker seg pent og forsiktig?

 

Vegghengt

På et vegghengt toalett ligger vannrør, avløp og sisterne inne i veggen slik at toalettet ser mer elegant og estetisk ut. Det er lett å rengjøre. Et vegghengt toalett frigjør dessuten gulvplass og får badet til å virke større. Spyleknappen, som sitter på veggen, fås i forskjellige størrelser og utførelser – både med manuell teknologi og sensorteknologi. De vegghengte tolaettene våre er selvsagt like varige som de klassiske gulvstående toalettene.