Slik tar du våre det nye badet ditt

 • Hvordan kan jeg best ta vare på badekaret?

  Mange badekar er laget i emaljert stål, noe som gjør rengjøring enkelt. Bruk et vanlig rengjøringsmiddel som ikke inneholder syre. Til såperester og vanlig smuss kan du bruke en myk børste eller svamp. Hvis det er dannet kalkavleiringer, for eksempel av en dryppende kran, du vanligvis bruke sitronsyre.

   

  For badekar i akryl gjelder stort sett samme rengjøringstips som for emaljerte produkter. Når det gjelder kar av akryl bør du, i tillegg til sterke syrer og alkaliske stoffer, også unngå vanlige vindupussemidler.

 • Hvordan kan jeg best ta vare på dusjen?

  Du kan enkelt forlenge dusjens levetid ved å rengjøre den ofte med et vanlig rengjøringsmiddel og en myk klut eller svamp. Både glasset og øvrige flater er helt jevne, noe som gjør dem enkle å holde rene. Bruk den medfølgende gummiskrapen etter hver dusj, så unngår du unødvendige kalkavleiringer.

   

  Dusjkaret er produsert i emaljert stål. Bruk et vanlig rengjøringsmiddel som ikke inneholder syre. Til såperester og vanlig smuss kan du bruke en myk børste eller svamp. Hvis det er dannet kalkavleiringer, kan du vanligvis bruke sitronsyre. Unngå å bruke rengjøringsmiddel med slipeeffekt, ammoniakk eller andre sterke løsemidler.

 • Hvordan kan jeg best ta vare på baderomsmøblene?

  Ifös baderomsmøbler er spesielt utviklet og produsert for å brukes i baderom, altså på fuktige steder. Plasser baderomsmøblene slik at de ikke rammes av direkte vannsprut eller såperester. Velg heller et dusjhjørne enn et dusjforheng. Hvis det likevel kommer vann eller såpe på baderomsmøblene, bør du tørke av dem, slik at de holder seg pene lenger. Møblene rengjøres enklest med en fuktig klut, eventuelt med litt vanlig rengjøringsmiddel på. Unngå å bruke møbelpolish, rengjøringsmiddel med slipeeffekt, ammoniakk eller andre sterke løsemidler.

 • Hvordan tar jeg vare på baderomsporselenet?

  Den enkleste måten å gjøre porselenet rent på er å vaske det med vann og et vanlig rengjøringsmiddel én gang i uken. Bruk ikke redskaper som inneholder harde slipemidler. Bruk heller ikke kaustisk soda, siden det ødelegger glasuren.

  For å unngå kalkavleiringer kan du sprøyte på et surt reagerende middel som sitronsyre eller eddiksyre (spedd ut i forholdet 1:5), eller noen av de avkalkingsmidlene som finnes i salg. Hvis du får misfarging eller belegg i toalettet, kan du fjerne det med vann og vanlig maskinoppvaskmiddel. Bland et par spiseskjeer i 5 liter vann med en temperatur på 50 grader, og la blandingen stå i 15 minutter.

 • Hvor får jeg tak i reservedeler?

  Vi er er stolte av vår kvalitet på våre produkter. Men hvis ulykken skulle være ute, kontakt din installatør eller forhandler hvor du kjøpte produktet. Vi garanterer reservedeler i minst fem år og slitedeler i ti år!

 • Hva er Ifö Clean?

  Ifö Clean er vår rengjøringsvennlige glasur som forseiler de mikroskopiske porene som finnes i standard porselen. Resultatet er en hard og glatt overflate som lettere motstår kalk og smuss og gjør porselenet lettere å rengjøre. Ifö Clean er standard på alle Ifö Sign og Ifö Sign Art produkter.